Om Poul Jacobsen

Motivation

Mine billeder er et udtryk for hvordan jeg ser verden omkring mig. Jeg er selvlært fotograf, med hang til at udfordre mig selv, og det der må være på den anden side af kameraet. Mine billeders udvikling er hvad du ser her i dag. I morgen, hvem ved, som verden fortsætter med at ændre sig, så gør mine billeder det også. Flere billeder kan ses på 500px.

Vision

Der er en hårfin balance mellem om det bliver et billede eller ej. Jeg indrammer mange motiver, både i hovedet og i kameraet, men det er de færreste, som bliver foreviget.

Fotografi

Det er en kreativ brøkdel af et sekund, når du tager et billede. Øjet skal se en komposition eller et udtryk, som livet selv forærer dig, og du skal vide med intuition, hvornår du skal trykke på udløseren. Det er det øjeblik, fotografen er kreativ. Momentet! Hvis du går glip af det, er det væk for evigt.